Tot voor kort werd het wagenpark van Dobbe Transport extern gewassen of op de eigen wasplaats met ouderwets handwerk en enkele hogedrukreinigers. Dit was met het groeiende aantal trucks niet meer te doen.  Fa. J. Dobbe & Zn gunde WashTec de opdracht voor het leveren en installeren van een MaxiWash-truckwasinstallatie. Hiertoe werd de bestaande vloeistofdichte wasvloer verlengd en werd er een fraaie nieuwe technische ruimte gerealiseerd. Het wassen van alle fraaie rode en blauwe trucks is nu een veel lichtere taak en kan efficiënt op eigen terrein worden uitgevoerd. Een juiste investering voor dit familiebedrijf welke zichzelf snel zal terugbetalen.

Tec Specs MaxiWash Fa. J. Dobbe & Zn. Roelofarendsveen

  • Washoogte 4.20m
  • Wasbreedte 2.90m
  • 24m rijrails met wielgeleiding
  • Frequentie geregelde aandrijving
  • Trekkerprogramma
  • Spoilerprogramma
  • Laadklepprogramma
  • Inweekboog
  • Vorstbeveiliging
  • Waspassen-systeem voor heldere interne facturatie
maxi wash washtec
Meer informatie
Deel dit artikel:

Leave a comment